Hitta rätt extraljus

Många av de moderna bilar som produceras idag har, trots mycket avancerade teknologiska lösningar, undermålig belysning. Att köra på mörka vintervägar, offroad eller annan icke belyst terräng kan därmed orsaka stora problem och svårigheter för föraren. Den enda lösningen är att helt enkelt installera extra belysning på bilen. Detta är det enklaste sättet att förbättra bilens ljuskapacitet, och därmed också säkerheten vid mörkerkörning.

Nu har man lanserat en app som gör det mycket enklare att hitta rätt extraljus till din bil. Den nya appen fungerar för både Iphone och Android och är, trots sin relativa enkelhet, ett riktigt bra sätt att prova ut vilken extrabelysning som passar din bil. Det är inte helt lätt att veta vad som passar just din bil eller vad som kommer att se bra ut, men den här nya appen underlättar väldigt mycket. Du fotar helt enkelt fronten på bilen och sedan kan du, direkt i telefonen, montera och testa vilka extraljus som du vill ha.

På Maskinhandel.com kan du sedan enkelt beställa hem de extraljus du behöver. Du hittar allt samlat på en sida, och kan utan att ens lämna soffan klicka hem precis det du är ute efter. Varorna levereras sedan snabbt och enkelt till ett ombud nära dig. Inget krångel, det kunde inte vara enklare.

Så för din, och dina medtrafikanters, säkerhet bör du se till att skaffa relevant belysning till din bil. Det är ett mycket enkelt sätt att förbättra din bils prestanda och se till att säkerheten vid offroad racing ökar.